annons

Morgongnället – den värsta sorten!


I morse var det dags för Elin att köra gnället. Gnäll för vad hon skulle ha på sig, gnäll för att borsta tänderna och gnäll för att borsta håret. När man själv är trött ligger det nära till hands att börja skälla, särskilt då man har bråttom. I morse var jag dock inte trött, utan på ett ganska gott humör.
tvättmaskin
Jag valde därför att göra en historia av det. Jag ropade till barnen att snabbt komma till badrummet. Väl på plats så gick vi fram till tvättmaskinen. Jag berättade:
– Jag har fått stora problem med tvättmaskinen, den gnäller och gnäller och nu behöver jag er hjälp! Pappa är ju inte hemma, så vi måste lösa detta tillsammans. Har någon av er teknisk kompetens och kan lösa detta? Vi behöver en skruvmejsel, tror jag.
Elin tittade på mig och sa:
– Men mamma, det kan inte vi göra, vi är faktiskt barn, har du inte tänkt på det?
Vi skrattade lite och sen var gnället borta.

Jag inser att denna manöver klarar man inte när man är trött, men det funkade idag, så kanske kan vara lite inspiration till er andra! I feel good! ”Trolla bort gnället” borde man få betalt för!
Ha en bra dag!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>