annons

Kul med engagerade föräldrar!


Idag är jag i Malmö och träffar föräldrar. Många har sportlov och passar på att ta en stund på lekplatsen med sina barn. Att få berätta om min idé, Samhällsnyttan, och se att de tycker det är en toppenidé gör att man lyfter från marken. Visst är det väl alla entreprenörers dröm att få bekräftelse att man har en god idé.

Att dessutom idag få berätta för en förskolelärare på en förskola i Malmö att föräldrar gett dem högsta betyg i Samhällsnyttan gör mig minst lika lycklig som pedagogen blev av berömmet.

Och att i förra veckan få hjälpa en förälder som inte fått gehör från förskolan, och via Samhällsnyttan ringa verksamhetschefen och få till en förändring, ja detta gör mig lycklig!

Min önskan är att föräldrar fortsätter att betygsätta och kommentera lekplatser, förskolor och skolor i #Samhällsnyttan. Så kan jag fortsätta mitt underbara jobb, att vara med och skapa förbättringar i samhället!

Kaffet är slut och nu ska jag ut i kylan på lekplatser och träffa föräldrar. Hoppas de är fortsatt lika positiva till Samhällsnyttan!

Mer info, klicka här!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>